Skolstart på Iduna

/ Permalink / 0
Idag är sista söndagen före skolstarten!
De flesta av ungdomarna börjar skolan på tisdag. Just nu har vi ungdomar på Lundellska, Andra Chansen och Jällaskolan. Det är blandade känslor, vissa som längtar och vissa som hellre vill vara hemma och slippa gå i skolan.

Ikväll har jag (Jenny) deltagit på boendemöte, som vi har varje söndag. Ikväll var också första boendemötet vi haft, när huset är FULLT. För nu är alla 8 platser upptagna!
Jag fascineras över hur mycket idéer de har och hur trevlig stämning det är i huset. Det var allt från att skjuta lerduvor, till utflyktsmål till bowlingturnering och vad man ska baka. På fredag blir det kräftskiva på Iduna, med hemgjorda piroger som ska lagas imorgon. Ungdomarna var noga med att påpeka att de vill att så många som möjligt av personalen ska vara med.

Nu börjar det stora, riktiga jobbet för oss som jobbar på Iduna! Att göra allt vi kan för att de som bor hos oss ska må bra och kunna utvecklas på bästa sätt.
Vi laddar upp med föreläsning och handledning av Nåkkve Balldin imorgon.
Ni som ännu inte anmält er till föreläsningen imorgon kl 14, det är inte försent, det finns platser kvar! Skicka ett mail till mig; jenny.lundgren@inom.com

Till top